Over ons

Hij, Edwin, 31 jaar en vroeger ooit van plan boer te worden… maar ja, dat was vroeger. Tegenwoordig werkzaam bij Eurocontrol in Beek, en daar met van alles bezig behalve tuinieren – tuinaarde wordt daar zelfs als storend ervaren. Vindt de tuin mooi en gezellig, maar heeft niet de kennis, zin en tijd (lees: neemt deze niet) om daar zo intensief mee bezig te zijn. De vijver, die hij vorig jaar met blote handen, vieze knieen en natte haren (het regende) zelf uitgegraven heeft, is zijn ding. Daar komt nu dus de moestuin bij. Verder Chef Onderhoud voor ons adres en bijbehorende percelen, Chief Financial Officer, plaatsvervangend Rommelmaker (als Clarissa er niet is) en Algemeen Pakezel.

Zij, Clarissa, 28 jaar en nooit van plan geweest boerin te worden. Vanuit de “grote” stad naar Oos Sjoone Limburg getogen vanwege haar witte prins op een knap paard (zie zojuist genoemde Algemeen Pakezel) en nooit gedacht dat het zo zou bevallen – rust, ruimte, structuur… en een tuin! En daar blijkt ze een verborgen passie voor te hebben.  Verder Chefkok, Directeur Inkopen, Inventaris en Planning, voorzitter van de Commissie ter Bevordering van de Aankleding en Inrichting van de Openbare en Afgesloten Leefruimten, CEO Communicatie en gewaardeerd medewerker van de afdeling Grote Plannen en Ideeen (de uitwerking van zulks wordt gedaan door de Chef Onderhoud).

Als leken proberen wij er maar het beste van te maken… Zij in de tuin, hij in het water en tussen de groenten. We zien wel wat het wordt, waar we op ons gezicht gaan en wat goed gaat. Ach, zo lang we maar plezier en lol hebben!

Een reactie plaatsen

Plaats een reactie

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.